Vzdrževanje spletnih strani in trgovin

Zakaj potrebujete vzdrževanje spletne strani?

Vsaka spletna stran ali spletna trgovina, tudi kvalitetno izdelana in optimizirana, potrebuje redno mesečno vzdrževanje. Vzdrževanje poteka na več področjih. Najpomembnejše je programsko. Posodabljanje programov je ključno za zagotavljanje varnosti spletne strani. Programske rešitve niso vedno primerne za vašo spletno stran, zato je potrebno preveriti za kakšne popravke gre in kako bodo ti vplivali na vašo spletno stran. Spletna stran ali trgovina je aktiven mehanizem, ki se vedno spreminja in potrebuje prilagoditve.

Ali vzdrževanje vpliva na SEO optimizacijo?

SEO optimizacija je širok pojem. Eno izmed pomembnih dejavnikov pri dobri optimizaciji je tudi posodobljena programska oprema. V našem podjetju redno spremljamo Googlov algoritem, ki se spreminja na dnevni ravni in pri vzdrževanju poskrbimo, da bo spletna stran upoštevala smernice in zadovoljevala najvišje možne standarde Google algoritmov.

Ali vzdrževanje vključuje tudi kopije spletnih strani?

Ena izmed pomembnih prednosti vzdrževanja je ravno izdelava kopij spletnih strani. V praksi to pomeni, da v primeru, da stranka na strani naredi napačno potezo, lahko podatke obnovimo v nekaj urah. Izdelava kopije spletne strani ne vpliva na delovanje spletne strani.

 

 

Cenik vzdrževanja spletnih strani velja ob sklenitvi pogodbe. Pridružujemo si pravico do spremembe cen.